Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΥΣ,ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΑΝΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ.ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

πηγες      http://eglima.blogspot.com/

                 http://www.paranormap.net/

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΚΡΗ ΓΙΑΓΙΑ

Σε ένα χωριό έξω από το Αίγιο πρίν από αρκετά χρόνια πέθανε μία γιαγιά περίπου 90 ετών. Στην επαρχεία συνηθίζεται ο νεκρός να παραμένει στο σπίτι το τελευταίο βράδυ, ώστε φίλοι και συγγενείς να τον αποχαιρετήσουν. Μοιρολόγια πολλά δεν υπήρχαν όπως καταλαβαίνετε αφού η γιαγιά τα είχε ζήσει τα χρονάκια της, ωστόσο συνέβει ένα γεγονός που κυριολεκτίκα αναστάτωσε όλους τους καλεσμένους.
Οι δύο εγγονοί της, έβγαλαν το σώμα απ΄ το φέρετρο και το τοποθέτησαν σε όρθια στάση στηρίζοντας το σε μία ντουλάπα που υπήρχε στο δωμάτιο, φέυγοντας έκλεισαν την πόρτα. Μια φίλη της γιαγιάς που κατέφθασε εκείνη την ώρα είχε την ατυχή έμπνευση να πάει στο δωμάτιο για να δεί και αυτή με την σειρά της, την μακαρίτισσα. Ανοίγοντας την πόρτα αντίκρισε το φέρετρο κενό και την μαυροντυμένη γιαγιά όρθια με σταυρωμένα τα χέρια ! ! Όπως ήταν φυσικό επικράτησε πανικός και η άτυχη γυναίκα έκανε περίπου 2 ώρες να συνέλθει ! ! ! Το περιστατικό είναι αληθινό,το δε σώμα της γιαγιάς δεν σωριάστηκε στο πάτωμα λόγω της νεκρικής ακαμψίας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου